Prijava za oskrbnika.

Prijava

zascite

Ustrezno zaščiteni stroji so pogoj za pridobitev uporabnega dovoljenja, zato so zaščite vsekakor pomembni sestavni del vsakega stroja. V našem podjetju vse stroje in naprave izdelamo v skladu z zakonodajo o varnosti strojev. Če se v vašem proizvodnem procesu pojavljajo stroji, katerih zaščita je pomanjkliva ali stroji, ki ne ustrezajo varnostnim standardom Evropske unije, nas nemudoma pokličite in pripravili vam bomo ponudbo za zaščito vašega stroja.

Mehanske zaščite strojev

Zakonodaja na podočju varnosti strojev je zadnjih nekaj let postala še posebej stroga in striktna, kar priča tudi to, da se vse več podjetij odloča za namestitev dodatnih varnostnih elementov tudi na obstoječe starejše stroje, ki zaradi ohlapnosti zakonodaje na področju varnosti strojev v času izdelave le teh, le ti ne ustrezajo sedanjim varnostnim zahtevam. Vse več delodajalcev se tudi zaveda, da so sami kazensko odgovorni če ne poskrbijo za ustrezno varnost na strojih. V podjetju SASPRO d.o.o. poleg izdelave zaščit naših strojev izdelujemo tudi zaščite po naročilu za vse vrste strojev.

pokaži več...

Avtomatska drsna vrata

Avtomatska drsna vrata smo razvili posebej za regalna skladišča, ki jih poslužujejo regalni viličarji (DEMAG), čeprav se lahko prilagodijo za kakršnokoli drugačno aplikacijo, kjer se pojavlja potreba po avtomatskem zapiranju nevarnih prehodov oz. območij. Avtomatska drsna vrata delujejo popolnoma samostojno in tako ne potrebujejo povezave z krmiljem drugih naprav, ki sprožajo odpiranje in zapiranje vrat ...

pokaži več...

Get a discount by using the new hostgator coupon and check out one of the best poker sites party poker
© 1995-2022 SASPRO Grup s.p. - Zaščite in varnost strojev